Hoogendoorn Plafonds verlichting

Speel met ruimte! Speel met licht!

Wilt optimaal kunnen genieten van een aangename sfeer in de ruimte? Dit kan door de juiste verlichting op de juiste plaats toe te passen. Het belang van goede en geschikte verlichting is dan ook groot. Evenals het aanbod. Voor elk type plafond is een ander verlichtingstype gewenst. Wij lichten u graag goed voor zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Energiezuinige LED
Zo zijn er bijvoorbeeld luxe halogeen- of LED spotjes voor  gebruik in een lamellen- of spanplafond. Steeds meer mensen raken overtuigd van LED verlichting. Vanwege het energiezuinige component en de verbetering in kleurweergave, die tegenwoordig niet meer onder doet voor halogeenverlichting. LED is met zekerheid de duurzame keuze.

Ruime keuze
Daarnaast zijn er downlighters, inbouwarmaturen en indirecte verlichting voor een systeemplafond. Beeldschermvriendelijke verlichting, exclusieve pendelspots om bepaalde objecten aan de wand aan te lichten, een flonkerende sterrenhemel, energiezuinige LED downlighters die een lust voor het oog zijn. Er is zo veel moois om uit te kiezen. Natuurlijk moet het doel van de lichtbron altijd het uitgangspunt zijn bij uw keuze.

Verlichtingsplan
Wij zijn goed bekend met het aanbod in verlichtingsarmaturen en volgen de ontwikkelingen op dit gebied op de voet. Vrijwel alle verlichting is door ons te leveren. Wij werken daarvoor samen met de beste leveranciers uit de regio. Een goed advies en passend verlichtingsplan verzorgen wij graag voor u.

In onze showroom vindt u een selectie uit ons assortiment.