Wij zijn een familiebedrijf. In 1975 door Leo Hoogenboom opgericht in Gouda. Met een voorliefde voor systeemplafonds bediende hij met name de zakelijke markt. Dat betekende vooral meters maken. Al snel was er ruimtegebrek. Na twee jaar vestigde het bedrijf zich in de hoofdstad van het Groene Hart. In het voormalige (technische) schoolpand aan de Leidsestraatweg in Woerden vond Leo de plek van zijn dromen.

Hier vandaan werden de expertises, het assortiment en de (vaste) klantenkring steeds meer uitgebreid. In 1998 stapte zoon Ricardo Hoogenboom bij vader in de zaak. Hij was de eerste, en jongste, gediplomeerde plafondmonteur van Nederland. Zijn ambitie om het bedrijf van vader over te nemen en voort te zetten kwam in 2012 uit. Vader deed een stapje terug en Maaike Hoogenboom een stapje erbij. Zij houdt zich vooral bezig met de marketing en communicatie van het bedrijf.

“Wij gunnen iedereen een zo aangenaam mogelijk verblijf in zijn of haar woon-, werk- of leefruimte. Graag laten wij u zien én ervaren wat een goed gekozen plafond daarin kan betekenen. Neemt u uw wensen mee?
Dan zorgen wij voor de koffie!”

Iedere klant kunnen wij een passende plafondoplossing bieden. Wij werken dan ook dagelijks met veel plezier voor zeer verschillende opdrachtgevers. Van particulieren, de kapper om de hoek, tot aannemers en kleinere tot grote bedrijven uit allerlei branches. U vindt ons met name in en om het Groene Hart.

Bent u toe aan een nieuw plafond? Of heeft u een akoestische uitdaging? Kom dan gerust eens langs in onze showroom en laat u inspireren!

Wat mag u verwachten:

  • Gepassioneerd vakmanschap
  • Kwaliteit voor ieder budget
  • Eerlijk en betrouwbaar advies
  • Uitstekende service
Kantoor Ricardo en Maaike
Keurmerk
Wie verzekerd wil zijn van kwaliteit, service en inzet vraagt om een keurmerk!

Sinds 2003 zijn wij een erkend plafondmontage-bedrijf volgens de Stichting Afbouwkeur. En daar zijn wij trots op!

Jaarlijks vindt er een onafhankelijke controle plaats op een tiental punten, zowel op de bouwplaats als binnen het bedrijf.

Zo blijven we aan de gestelde eisen voldoen, zijn we scherp en is een excellente service en kwaliteit gewaarborgd.

Meer weten?