Wij gaan al even mee.. En daar zijn we trots op

In 1975 startte Leo Hoogenboom het bedrijf in Gouda. Met een voorliefde voor systeemplafonds werkte hij vooral voor de zakelijke markt. Dat was vooral meters maken. Soms ook over de grens in Duitsland. Al snel was er ruimtegebrek. Na twee jaar vond Leo op de Leidsestraatweg in Woerden de plek voor zijn uitbreidingsdromen.

Vanuit het voormalige pand van de Technische School werden de expertises, het assortiment en de klantenkring uitgebreid. In 1998 stapte zoon Ricardo in de zaak. Hij was de eerste en jongste, gediplomeerde plafondmonteur van Nederland. Zijn ambitie om het bedrijf van vader voort te zetten kwam in 2012 uit. Op respectabele leeftijd deed vader een stapje terug. Maaike Hoogenboom zette een stapje bij. Zij verzorgt de marketing en communicatie in het bedrijf.

“Met gepassioneerd vakmanschap gunnen wij iedereen optimaal comfort in zijn of haar woon-, werk- of leefruimte!”

Iedere klant kunnen wij een passende plafondoplossing bieden. Dagelijks werken we met veel plezier voor allerlei opdrachtgevers. Particulieren, de kapper om de hoek, aannemers en kleine tot grote bedrijven uit allerlei branches. Je vindt ons vooral in en om het Groene Hart.

“Neem je je wensen mee? Wij zorgen voor de koffie!”

Ben je toe aan een nieuw plafond? Heb je een akoestische uitdaging? Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren!

  • Gepassioneerd vakmanschap
  • Kwaliteit voor ieder budget
  • Eerlijk en betrouwbaar advies
  • Uitstekende service
Kantoor Ricardo en Maaike

Keurmerk

Wie verzekerd wil zijn van kwaliteit, service en inzet vraagt om een keurmerk! Sinds 2003 zijn wij een erkend plafondmontage-bedrijf volgens de Stichting Afbouwkeur. En daar zijn we blij mee! Jaarlijks vindt er een onafhankelijke controle plaats op tientallen punten. Zowel op de bouwplaats als binnen het bedrijf. Zo blijven we aan de gestelde eisen voldoen, zijn we scherp en ben je verzekerd van excellente service en kwaliteit.