Producten-Systeemplafond-210x210

Een stap vooruit in akoestiek? Kies voor een systeemplafond

Een type plafond wat veel wordt gebruikt om de positieve eigenschappen qua akoestiek en brandwerendheid. Bovendien zijn leidingen, bedradingen voor verlichting en ventilatiekanalen direct weggewerkt. Qua onderhoud heeft dit type plafond niets nodig. Tel hierbij op dat een systeemplafond eenvoudig en gedeeltelijk te demonteren is en overtuig u zelf van de voordelen.

Luister hier naar het verschil qua akoestiek:
https://soundcloud.com/hoogenboom-p…/audio-brandweerpost-utr

Een systeemplafond is geschikt voor vele toepassingen zoals kantoorruimtes, winkelpanden, toiletgroepen, een gang of entree. Door de significante verbetering qua akoestiek is het bovendien ideaal in ruimtes waar veel mensen samenkomen of werken. U ziet dit type plafond dan ook terug in veel branches zoals horeca, retail, zorg en andere (bedrijfs)panden. In combinatie met een goed verlichtingsplan kan een optimaal gebruiksgemak en comfort in de ruimte bereikt worden. En dat is wel zo prettig voor de mensen die er verblijven.

Collectie
Een systeemplafond bestaat uit een systeem met daarin de plafondtegel. Hierin zijn vele keuzes mogelijk. Zowel qua afmeting als eigenschappen en uiterlijk van de tegel. Naast de standaardkleuren is het ook mogelijk om zowel de tegel als het systeem in vrijwel elke gewenste kleur te laten spuiten.

Het systeem is in een drietal montage-uitvoeringen te verkrijgen;
– inlegsysteem: de plafondtegel ligt vlak en gelijk met het systeem.
– doorzaksysteem: de plafondtegel zakt 7mm door het systeem heen.
– verdekt (uitneembaar) systeem: de plafondtegels liggen tegen elkaar aan, het systeem is niet zichtbaar.

In onze showroom kunt u veel zien en leggen wij u graag de mogelijkheden uit!

Een impressie vindt u in ons foto-album.