Hoogendoorn Plafonds naadloos plafond

Optimaal geluidscomfort in naadloze afwerking? Kies voor Armstrong Eleganza

Dit akoestische plafond bestaat uit een modulair ophangsysteem waar akoestische panelen tegen worden gemonteerd. Deze panelen hebben een klasse A geluidsabsorptie. Dit houdt in dat het plafond veel geluid opneemt waardoor het niet terugkaatst de ruimte in. Vervolgens worden de naden onzichtbaar gemaakt. Een dubbele laag akoestische pleister zorgt tenslotte voor een helder wit, naadloos oppervlak met een fijne structuur.

Voordat deze laag wordt gespoten worden de ramen en wanden uiteraard goed beschermd en afgeplakt. Vooraf bepaal je op welke plekken er spots of andere verlichting zal worden aangebracht. Met een Eleganza plafond zet je een rustige basis neer, die bij iedere interieurstijl past. Het onderhoud aan dit type plafond is nihil. De levensduur is lang.

De beste akoestiek binnen handbereik
Met een Eleganza plafond haal je letterlijk rust in huis. Niet alleen voor het oog, maar zeker ook voor het gehoor. Het resultaat is een ongeëvenaarde akoestiek zonder hinderlijke galm. Ook wanneer je met meerdere mensen tegelijk in de ruimte bent, is het niet nodig elkaar te overstemmen. Het zogenaamde cocktailparty-effect. Optimaal geluidscomfort dus. En dat in combinatie met een fraaie en strakke, naadloze afwerking.

Het is heerlijk thuiskomen in een omgeving met;
Aangename akoestiek
Moderne uitstraling dankzij het helderwitte, naadloze oppervlak
Minder behoefte aan kunstlicht door hoge lichtreflectie

Akoestiek en design zonder compromis

Naast toepassingen zoals de woon-, en leefruimte in huis is een Eleganza plafond ook een prima keuze in bedrijfsmatige ruimtes waar een perfecte akoestiek gewenst is. Dit type plafond is geschikt voor nieuwbouw en verbouw. Bij nieuwbouw is een bijkomend voordeel dat leidingen eenvoudig onder het bouwkundige plafond door kunnen lopen. Hou hierbij wel rekening met een minimale verlaging.

Nieuwsgierig? Wij vertellen je graag meer over dit product.
Ook kun je bij ons het verschil in akoestiek ervaren tussen een gipsplafond en een Eleganza plafond.