IMG-20200609-WA0037

Optimaal geluidscomfort  Binnen handbereik

Tegenwoordig speelt akoestiek een steeds grotere rol bij de inrichting van ruimtes. Met trends als een industriële inrichting waarbij veel harde materialen worden gebruikt, is het goed om zachtheid en geluidsabsorptie toe te voegen. Nagalm en weerkaatsend geluid is hinderlijk en vermoeiend. En bovendien niet nodig! Er zijn veel effectieve producten voor handen om deze uitdagingen op een prettige én aantrekkelijke manier op te lossen. Met optimaal geluidscomfort als resultaat.  

Goede akoestiek bevordert positieve beleving
Er zijn meer oplossingen beschikbaar om het verblijf in een ruimte zo aangenaam mogelijk te maken. We passen deze veel toe in werkomgevingen op kantoor, in het onderwijs, de zorg of horeca. 

Testlab
Cijfertjes en berekeningen zijn leuk op papier. Maar de échte ervaring zegt natuurlijk meer. Daarom hebben we in onze showroom een testruimte gemaakt om het effect van een akoestisch paneel te ervaren. Ben je overtuigd van de werking en de behoefte aan een akoestische oplossing, dan helpen we je graag bij een akoestische ruimteberekening.

Aan de wand of plafond
De AcoustiSol® panelen worden gebruikt in ruimtes waar te veel galm als hinderlijk wordt ervaren. Vooral daar waar meerdere mensen tegelijk aanwezig zijn. Bijvoorbeeld in kantoortuinen, vergaderruimtes, scholen, kinderdagverblijven etc. Het resultaat is rust en een prettige omgeving. De panelen zijn gemaakt van geluidsabsorberend materiaal en te monteren als plafondelement of wandpaneel. 

Wit wandpaneel als projectiescherm
Het product is zo ontwikkeld dat het zelfs zonder print een decoratief element in de ruimte is. Een wit doek kan prima als projectscherm dienen voor een beamer. Zo heeft de oplossing een praktische dubbelfunctie.

Paneel als onderdeel van corporate branding
Het paneel kan ook worden voorzien van een afbeelding, tekening, foto of bedrijfslogo. Print een quote of gebruik een afbeelding die je dienstverlening of bedrijfsfilosofie weergeeft. Of kies stoelen uit in een kleur die terugkomt in het wandpaneel. Zo creëer je een sfeervol interieur en een kloppend totaalplaatje. De montage is schoon en verlichting is naar keuze in te bouwen.

Collectie
De standaard afmeting van een paneel is in het vierkant 1200×1200 mm of rechthoekig 1200×2700 mm. Daarnaast zijn alle afwijkende maatvoeringen mogelijk. De standaard kleur is wit. 

Een impressie vind je in ons foto-album.

Topic_Black

Plafondeilanden
Het frameloze plafondeiland TOPIQ® Sonic element wordt geleverd met een akoestisch-open, gecoate vliesbekleding. Zowel aan de zichtzijde als aan de kopse kant. Deze afwerking maakt het eiland gewild in zijn soort. Het design van het monolithische eiland beschikt bovendien over uitstekende eigenschappen qua geluidsabsorptie.

Door de vrij hangende ophanging lijken de elementen te zweven in de ruimte, wat een spectaculaire uitstraling kan hebben. De eilanden staan bekend om hun ‘sobere’ vormgeving en zijn frameloos en voegloos.

Collectie
De kleurencollectie van de vliesbekleding bestaat naast standaard wit (vergelijkbaar met RAL 9010) uit blauw, geel, oranje, rood, groen, creme, zilver, grijs en zwart. Er kunnen verschillende kleuren gecombineerd worden op de zichtzijde en kopzijde. Daarnaast zijn er meerdere vormen en formaten mogelijk. De keuze is reuze!

Een impressie vind je in ons foto-album.