Hoogendoorn Plafonds verlichting

Speel met ruimte! Speel met licht!

Wil je optimaal kunnen genieten van een aangename sfeer in de ruimte? Dit doe je door de juiste verlichting op de juiste plaats toe te passen. Het belang van goede en geschikte verlichting is groot. Net als het aanbod. Wij maken je graag wegwijs zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Energiezuinige LED
Zo zijn er luxe halogeen- of LED spotjes voor in een lamellenplafond. Steeds meer mensen raken overtuigd van LED verlichting. Vanwege het energiezuinige component en de verbetering in kleurweergave. Die doet tegenwoordig niet meer onder voor halogeenverlichting. LED is met zekerheid dé duurzame keuze.

Ruime keuze in armaturen
Daarnaast zijn er downlighters, inbouwarmaturen en indirecte verlichting voor een systeemplafond. Beeldschermvriendelijke verlichting, exclusieve pendelspots om bepaalde objecten aan de wand aan te lichten, een flonkerende sterrenhemel, energiezuinige LED downlighters die een lust voor het oog zijn. Er is zo veel moois om uit te kiezen. Natuurlijk moet het doel van de lichtbron altijd het uitgangspunt zijn.

Een goed verlichtingsplan
Wij zijn goed bekend met het aanbod in verlichtingsarmaturen en volgen de ontwikkelingen op dit gebied op de voet. Vrijwel alle verlichting is door ons te leveren. Wij werken daarvoor samen met de beste leveranciers uit de regio. Voor een goed advies en passend verlichtingsplan kun je op ons rekenen.