Producten-Montage-op-maat-210x210

Plafond nodig? Voor elke ruimte een passende oplossing

Een plafond is niet iets wat je dagelijks aanschaft. Het is een meer-jaren investering.  Daarom vinden wij het belangrijk dat je een goede en onderbouwde keuze maakt. Naast persoonlijke smaak is daar informatie, materialenkennis en vaak ook bouwkundige kennis bij nodig. En laten wij dat nu nét allemaal in huis hebben!

Onze producten zijn een sfeerbepalend onderdeel van het interieur. Iedereen woont, werkt en leeft fijner in een aangename omgeving. Het uiteindelijke plaatje moet kloppen.  

Uitvoerbaar advies op maat
Wij luisteren en stellen vragen om tot een persoonlijk en uitvoerbaar advies op maat te komen. We kijken daarbij altijd naar de eisen, functie en gebruikers van de ruimte. Er is zo veel meer dan alleen die vierkante, witte plafondplaat. Om de juiste keuze te maken, moet je wel weten waaruit er valt te kiezen. En bekend zijn met de eigenschappen van de materialen. Wij zijn er om je daarbij te helpen. 

Verlichting nemen we hier natuurlijk ook desgewenst in mee.

Berekenen ruimteakoestiek (nagalmtijd)
Akoestische panelen absorberen een bepaalde hoeveelheid geluid. Het benodigd absorberend oppervlak in een ruimte is afhankelijk van de eigenschappen van de aanwezige materialen. Bijvoorbeeld; een glazen wand kaatst meer geluid terug de ruimte in dan een wand die voorzien is van glasvliesbehang. Optimaal effect en een akoestisch aangenaam klimaat behaal je door dit goed op een rijtje te zetten. Hier gaat wat meet- en rekenwerk aan vooraf. Niet thuis in deze materie? Geen probleem, doen we graag voor je!

Al onze producten zijn prima geschikt bij nieuwbouwprojecten en verbouw- en renovatieklussen.