Esthetisch ontmoet efficiënt bij Maaz Cheese

Een stap vooruit in akoestiek? Kies voor een systeemplafond

Dit type plafond wordt veel gebruikt om de positieve eigenschappen qua akoestiek en brandwerendheid. Bovendien zijn leidingen, bedradingen voor verlichting en ventilatiekanalen direct uit het zicht. Qua onderhoud heeft dit type plafond niets nodig. Tel daarbij op dat een systeemplafond eenvoudig en gedeeltelijk te demonteren is en de voordelen zijn duidelijk.

Luister hier naar het verschil qua akoestiek:
https://soundcloud.com/hoogenboom-p…/audio-brandweerpost-utr

Een systeemplafond is geschikt voor vele toepassingen zoals kantoorruimtes, winkelpanden, toiletgroepen, een gang of entree. Door de enorme verbetering qua akoestiek is het bovendien ideaal in ruimtes waar veel mensen samenkomen of werken.

Meer dan alleen ‘die witte platen’
Een systeemplafond bestaat kort gezegd uit een systeem met daarin de plafondtegel. Hierin zijn zoveel keuzes. Zowel qua afmeting, eigenschappen én uiterlijk van de tegel. Veel leveranciers bieden naast standaard wit, een prachtige kleurencollectie aan die trendgevoelig is en regelmatig wisselt. Naast de standaardkleuren kun je, zowel de tegel als het systeem, in vrijwel elke gewenste kleur laten spuiten. Vrij nieuw is het ‘mat wit’ systeem, wat een stuk rustiger oogt.

Qua systeem zijn er drie montage-uitvoeringen;
– inlegsysteem: de plafondtegel ligt vlak en gelijk met het systeem.
– doorzaksysteem: de plafondtegel zakt 7mm door het systeem heen.
– verdekt systeem: de plafondtegels liggen tegen elkaar aan, het systeem is niet zichtbaar.

In onze showroom is veel te zien en leggen wij je graag de mogelijkheden uit!

Een impressie vind je in ons foto-album.