Hoogendoorn Plafonds naadloos plafond

Optimaal geluidscomfort en naadloze afwerking? Kies voor Armstrong Eleganza

Dit akoestische plafond bestaat uit een modulair ophangsysteem waar akoestische panelen tegen worden gemonteerd. Deze panelen hebben een klasse A geluidsabsorptie. Vervolgens worden de naden onzichtbaar gemaakt. Een dubbele laag akoestische pleister zorgt vervolgens voor een helder wit, naadloos oppervlak met een fijne structuur. Ramen en muren worden voordat deze laag wordt gespoten uiteraard goed beschermd en afgeplakt. Vooraf bepaald u op welke plekken er spots of andere verlichting zal worden aangebracht. Met een Eleganza plafond zet u een rustige basis neer, die bij iedere interieurstijl past.

De beste akoestiek binnen handbereik
Met een Eleganza plafond haalt u rust in huis. Niet alleen voor het oog, maar zeker ook voor het gehoor. Het resultaat is een ongeëvenaarde akoestiek waarbij een hinderlijke galm definitief tot het verleden behoort. Ook wanneer u met meerdere mensen tegelijk in de ruimte bent. Optimaal geluidscomfort dus. En dat in combinatie met een fraaie en strakke, naadloze afwerking.

Uw voordelen
Aangename akoestiek
Moderne uitstraling dankzij het helderwitte, naadloze oppervlak
Minder behoefte aan kunstlicht door hoge lichtreflectie
Lange levensduur
Onderhoud nihil

Akoestiek en design zonder compromis
Naast toepassingen zoals de woon-, en slaapkamer in huis is een Eleganza plafond ook een prima keuze in bedrijfsmatige ruimtes waar een perfecte akoestiek gewenst is. Dit type plafond is geschikt voor nieuwbouw en verbouw. Bij nieuwbouw is een bijkomend voordeel dat leidingen en dergelijke eenvoudig onder het bouwkundige plafond door kunnen lopen.

Nieuwsgierig? In onze showroom vertellen wij u graag meer over dit product.
Ook kunt u bij ons het verschil in akoestiek horen tussen een gipsplafond en een Eleganza plafond.