Producten-Spanplafond-210x210

Strak in 1 dag? Kies voor een spanplafond

Een spanplafond bestaat uit een kunststof doek wat onder invloed van warmte in de ruimte strakgespannen wordt. Het doek wordt voor iedere ruimte speciaal op maat gemaakt. De montage geeft geen rommel. Uw spullen kunnen blijven staan. Op elke gewenste plek kan sfeerverlichting worden aangebracht.

Uw voordelen
Het resultaat is een superstrak en stijlvol plafond, wat in ieder interieur past. Problemen met barsten, storende oneffenheden of andere structurele imperfecties in bestaande plafonds worden met een Ciling spanplafond voorgoed en eenvoudig weggewerkt. De levensduur is lang en het onderhoud nihil.

Snel, strak en stijlvol
Naast toepassingen zoals de woon-, en slaapkamer in huis is een spanplafond ook een prima keuze in bedrijfsmatige ruimtes waar een representatieve uitstraling gewenst is. Dit type plafond is geschikt voor nieuwbouw en verbouw. En dus een prima manier om uw bestaande plafond snel én smaakvol te upgraden. Klaar in 1 dag!

Collectie
De spanplafonds zijn leverbaar in 21 hoogglans kleuren en 8 matte kleuren. Samen met een ruime keuze aan sfeervolle inbouwverlichting kunt u uw plafond helemaal naar uw eigen smaak samenstellen. Het resultaat is een optimale harmonie van uw (leef)ruimte.

Nieuwsgierig? In onze showroom laten wij u graag de mogelijkheden zien.

Een impressie vindt u in ons foto-album.