Hoogendoorn Plafonds acoustische wandpanelen

Geluidsproblematiek? Wij lossen het voor u op!

Tegenwoordig is akoestiek een belangrijk aspect bij de inrichting van ruimtes. Het is een onderdeel in het keuzeproces wat aandacht verdiend. Problemen op het gebied van de akoestiek zijn hinderlijk en vermoeiend. En bovendien niet nodig! Wij kunnen deze op een prettige en aantrekkelijke manier verhelpen.

Geen hinderlijke nagalm meer
Optimaal geluidscomfort ligt binnen handbereik. Er zijn verschillende oplossingen beschikbaar om het verblijf in de ruimte zo aangenaam mogelijk te maken. Bijvoorbeeld in werkomgevingen, in het onderwijs, de zorg of horeca. Een goede akoestiek levert gegarandeerd een positieve bijdrage aan de (klant)beleving. Sterker nog, het zorgt er mede voor dat men graag bij u is én terug komt.

Aan de wand of plafond
De AcoustiSol® panelen worden gebruikt in ruimtes waar te veel galm als hinderlijk wordt ervaren. Het resultaat is rust en een prettige omgeving. De panelen zijn gemaakt van geluidsabsorberend materiaal en te monteren als plafondelement of als wandpaneel. De randafwerking bestaat uit een aluminium profiel. Het product is zo ontwikkeld dat het, zelfs zonder print, een decoratief element in de ruimte is. In vrijwel alle ruimtes is montage van de panelen mogelijk.

Uw eigen foto als print
Het paneel is bovendien te voorzien van een afbeelding, tekening, foto of bedrijfslogo. Door de eindeloze printmogelijkheden is een AcoustiSol paneel een sfeer verhogende toevoeging in het interieur. De montage is schoon en verlichting is naar keuze in te bouwen.

Collectie
De standaard afmeting van een paneel is in het vierkant 1200×1200 mm of rechthoekig 1200×2700 mm. Daarnaast zijn alle afwijkende maatvoeringen mogelijk. De standaard kleur is wit. 

Een impressie vindt u in ons foto-album.

Topic_Black

Plafondeilanden
Het frameloze plafondeiland TOPIQ® Sonic element wordt geleverd met een akoestisch-open, gecoate vliesbekleding. Zowel aan de zichtzijde als aan de kopse kant. Deze afwerking maakt het eiland gewild in zijn soort. Het design van het monolithische eiland beschikt bovendien over uitstekende eigenschappen qua geluidsabsorptie.

Door de vrij hangende ophanging lijken de elementen te zweven in de ruimte, wat een spectaculaire uitstraling kan hebben. De eilanden staan bekend om hun ‘sobere’ vormgeving en zijn frameloos en voegloos.

Collectie
De kleurencollectie van de vliesbekleding bestaat naast standaard wit (gelijkend RAL 9010) uit blauw, geel, oranje, rood, groen, creme, zilver, grijs en zwart. Er kunnen verschillende kleuren gecombineerd worden op de zichtzijde en kopzijde. Daarnaast zijn er meerdere vormen en formaten mogelijk, vierkant, rechthoek (met wel of geen afgeronde hoeken), rond, ovaal, driehoek, zeshoek en zelfs een trapezium vorm.

Een impressie vindt u in ons foto-album.

Testlab
In onze showroom kunt u in een testruimte het effect van een akoestisch paneel ervaren. U bent van harte welkom!