Hoogendoorn Plafonds acoustische wandpanelen

Geluidsproblematiek? AcoustiSol lost het voor u op

Problemen op het gebied van de akoestiek zijn hinderlijk en vermoeiend. Wij kunnen deze op een prettige en aantrekkelijke manier verhelpen. De AcoustiSol panelen worden gebruikt in ruimtes waar te veel galm als hinderlijk wordt ervaren. Wanneer de oorzaak van de galm niet aangepakt kan worden, biedt het AcoustiSol paneel uitkomst.

Geen hinderlijke nagalm meer
In vrijwel alle ruimtes is montage van de panelen mogelijk. Denkt u aan een werkplek waar veel wordt getelefoneerd tot een ruimte waar veel mensen samenkomen, bijvoorbeeld in het onderwijs, de zorg of horeca. Het resultaat is rust en een aangename omgeving voor de mensen die in de ruimte verblijven. Bij (klant)tevredenheid draait alles om beleving. Een goede akoestiek levert daar gegarandeerd een positieve bijdrage aan. Sterker nog, het zorgt er mede voor dat men graag bij u terug komt.

Uw eigen foto als print
De panelen zijn uiteraard gemaakt van geluidsabsorberend materiaal en te monteren als plafondelement of als wandpaneel. Het product is zo ontwikkeld dat het paneel een decoratief element in de ruimte wordt. Door de printmogelijkheden zijn de mogelijkheden eindeloos en kan het effect verbluffend zijn!

Collectie
De standaard afmeting van een paneel is in het vierkant 1200×1200 mm of rechthoekig 1200×2700 mm. Daarnaast zijn alle afwijkende maatvoeringen mogelijk. De standaard kleur is wit. Bijzonder is de mogelijkheid om het paneel te voorzien van een bepaalde afbeelding, tekening, foto of logo. Informeer naar de mogelijkheden en toepassingseisen voor het printen van eigen beeldmateriaal.

De montage is schoon, naar keuze is verlichting in te bouwen en de decoratieve mogelijkheden zijn eindeloos.

Ervaar het verschil!

Een impressie vindt u in ons foto-album.