Hoogendoorn Plafonds acoustische wandpanelen

Optimaal geluidscomfort  binnen handbereik

Tegenwoordig is akoestiek een steeds belangrijker wordend aspect bij de inrichting van ruimtes. Het is een onderdeel in het keuzeproces wat aandacht verdiend. Problemen op het gebied van de akoestiek zijn hinderlijk en vermoeiend. En bovendien niet nodig! Wij kunnen deze op een prettige én aantrekkelijke manier verhelpen.

NIEUW IN ONS ASSORTMENT: Privacy scherm voor thuiswerkers

Ook thuis kunt u, zeker nu, een akoestische uitdaging ervaren. Een woning is nu eenmaal niet per definitie ingericht om in te werken. Harde materialen weerkaatsen geluid en zorgen voor een vermoeiende galm. Nu iedereen wordt opgeroepen zo veel mogelijk thuis te blijven, ligt afleiding en overprikkeling op de loer. Terwijl je juist graag gefocused je to-do lijst af wilt werken om de dag met een voldaan gevoel af te sluiten. Lukt dit niet altijd en stoort u zich hier aan? Dan kan dit product een goed hulpmiddel voor u zijn! (klik op de foto voor groot beeld)

Een rustiger plek om in te werken
Het scherm heeft een akoestische vulling van gerecycled katoen voor een optimale geluidsabsorptie. U zet het eenvoudig om de werkplek heen en het is ook weer makkelijk op te bergen. De stof is in allerlei kleuren beschikbaar, de combinatie bepaalt u zelf. Werken met het akoestisch privacy scherm heeft een positief effect op de;

-Focus en concentratie
-Akoestische beleving
-Vermoeidheid en productiviteit

Geen hinderlijke nagalm meer
Er zijn verschillende oplossingen beschikbaar om het verblijf in de ruimte zo aangenaam mogelijk te maken. In werkomgevingen op kantoor, in het onderwijs, de zorg of horeca.  Een goede akoestiek levert een positieve bijdrage aan de (klant)beleving. 

Aan de wand of plafond
De AcoustiSol® panelen worden gebruikt in ruimtes waar te veel galm als hinderlijk wordt ervaren. Bijvoorbeeld in situaties waarbij meerdere personen tegelijk aan het telefoneren zijn. Het resultaat is rust en een prettige omgeving. De panelen zijn gemaakt van geluidsabsorberend materiaal en te monteren als plafondelement of als wandpaneel. 

Wit wandpaneel als projectiescherm
Het product is zo ontwikkeld dat het, zelfs zonder print, een decoratief element in de ruimte is. Een wit doek kan bijvoorbeeld prima als projectscherm dienen voor een beamer. Zo heeft de oplossing een praktische dubbelfunctie.

Paneel als onderdeel van corporate branding
Het paneel is te voorzien van een afbeelding, tekening, foto of bedrijfslogo. Print een quote of gebruik een afbeelding die uw dienstverlening of bedrijfsfilosofie weergeeft. Of kies stoelen uit in een kleur die terugkomt in het wandpaneel. Zo creëert uw een sfeervol interieur en een kloppend totaalplaatje. De montage is schoon en verlichting is naar keuze in te bouwen.

Collectie
De standaard afmeting van een paneel is in het vierkant 1200×1200 mm of rechthoekig 1200×2700 mm. Daarnaast zijn alle afwijkende maatvoeringen mogelijk. De standaard kleur is wit. 

Een impressie vindt u in ons foto-album.

Topic_Black

Plafondeilanden
Het frameloze plafondeiland TOPIQ® Sonic element wordt geleverd met een akoestisch-open, gecoate vliesbekleding. Zowel aan de zichtzijde als aan de kopse kant. Deze afwerking maakt het eiland gewild in zijn soort. Het design van het monolithische eiland beschikt bovendien over uitstekende eigenschappen qua geluidsabsorptie.

Door de vrij hangende ophanging lijken de elementen te zweven in de ruimte, wat een spectaculaire uitstraling kan hebben. De eilanden staan bekend om hun ‘sobere’ vormgeving en zijn frameloos en voegloos.

Collectie
De kleurencollectie van de vliesbekleding bestaat naast standaard wit (gelijkend RAL 9010) uit blauw, geel, oranje, rood, groen, creme, zilver, grijs en zwart. Er kunnen verschillende kleuren gecombineerd worden op de zichtzijde en kopzijde. Daarnaast zijn er meerdere vormen en formaten mogelijk, vierkant, rechthoek (met wel of geen afgeronde hoeken), rond, ovaal, driehoek, zeshoek en zelfs een trapezium vorm.

Een impressie vindt u in ons foto-album.

Testlab
In onze showroom kunt u in een testruimte het effect van een akoestisch paneel ervaren. U bent van harte welkom!