Producten-Lamellenplafond-210x210

Plafond als blikvanger? Kies voor Luxalon

Een type plafond met een stijlvolle en luxe uitstraling. Uitermate geschikt voor gebruik in keuken, badkamer, woonkamer of zelfs veranda en carport. De aluminium lamellen zijn vochtbestendig en onderhoudsvrij. Een keer per jaar afnemen met een vochtige doek is voldoende. Dé praktische oplossing dus voor keuken en badkamer.

Uw voordelen
Schimmels krijgen geen kans en druppels aan het plafond na het douchen behoren definitief tot het verleden. Bovendien zijn leidingen en beschadigingen eenvoudig weg te werken. Luxe inbouwverlichting is op elke gewenste plek te installeren.

Daarnaast kiest u met een plafond uit de Luxalon collectie voor duurzaam. Het materiaal bestaat voor 90% uit gerecycled aluminium en heeft een lange levensduur.

Eigen ontwerp
U kunt smalle en bredere lamellen in uw ontwerp combineren. Ook een combinatie van kleuren of het aanbrengen van een subtiel kleuraccent kan uw plafond een bijzondere look geven. Met de uitgebreide collectie kunt u geheel naar eigen smaak stijl en sfeer toevoegen aan uw woon- en leefruimte. Voor elk wat wils dus!

kleurenwaaier-luxalon-impressiveCollectie
De aluminium panelen zijn leverbaar in maar liefst 49 kleuren. U kunt gaan voor rust in neutrale tinten of een opvallende kleur voor een speels effect. Met diverse tinten wit, mooie frisse kleuren, houtlook tot verschillende nuances RVS is er altijd een plafond samen te stellen dat bij uw wensen past. De kleurcollectie heeft hoogglans, mat, metallic en spiegelende finishes.

Natuurtinten
Het nieuwste type lamel 300L is 30 cm breed en ligt mooi strak naast elkaar. Er zijn prachtige natuurtinten. Met kleuren als zacht wolkenwit, kwartsgrijs en papyruswit in een supermat uiterlijk, haalt u letterlijk de rust uit de natuur in huis.

Genieten
Wilt u optimaal comfort? Dan is er de Luxalon-inbouwradio met blue-tooth waarmee u rechtstreeks van uw telefoon op tablet muziek kunt luisteren.

Zelf doen of laten doen?
Voor de goede doe-het-zelver is er een uitgebreide handleiding waarmee u uw plafond zelf kunt installeren. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de montage door ons te laten verzorgen.

Ziet u de combinatie van luxe en sfeer wel zitten? In onze showroom laten wij u graag de mogelijkheden zien én horen!

Een impressie vindt u in ons foto-album.