Producten-Montage-op-maat-210x210

Plafond nodig? Voor elke ruimte een passende oplossing

Een plafond is niet iets wat u dagelijks aanschaft, u wilt er jarenlang plezier en gemak van hebben. Daarom vinden wij het belangrijk dat u een goede keuze kunt maken op basis van volledige informatie én een eerlijk advies. Uw plafond is een sfeerbepalend onderdeel van het interieur. Daarom is het de moeite waard om voldoende aandacht aan te besteden aan het keuzeproces.

Gratis inmeten
Wij luisteren eerst en stellen u de benodigde vragen om tot een persoonlijk advies op maat te komen. Wanneer u kiest voor een Luxalon lamellenplafond, komen wij de ruimte gratis* bij u inmeten. Het materiaal wordt precies op maat voor u besteld en gefabriceerd. Zo voorkomt u onnodig afval en overbodige kosten. Dat is wel zo prettig. (*binnen een straal van 25 km rondom Woerden).

Optimaal comfort
Bij een systeemplafond is het belangrijk goed te kijken naar de eisen die gesteld worden door de functie van de ruimte. Hoe, door wie en waarvoor gaat de ruimte gebruikt worden? Dat klinkt logisch, maar het kan soms lastig zijn dit te koppelen aan het meest geschikte product. Voor ons is dit dagelijkse kost en wij helpen u hier dan ook graag bij. Een verlichtingsplan nemen we hierin desgewenst graag voor u mee.

Berekenen ruimteakoestiek (nagalmtijd)
Akoestische panelen kunnen een bepaalde hoeveelheid geluid absorberen. Het benodigd absorberend oppervlak in een ruimte is afhankelijk van de eigenschappen van de reeds aanwezige materialen. Een glazen wand kaatst bijvoorbeeld meer geluid terug de ruimte in dan een wand die voorzien is van glasvliesbehang. Hier gaat wat rekenwerk aan vooraf. Daarom is het voor een optimaal effect ook hier van groot belang om een advies op maat te krijgen.

Al onze producten zijn uitermate geschikt bij nieuwbouwprojecten en verbouw- en renovatieklussen.