Producten-Montage-op-maat-210x210

Plafond nodig? Voor elke ruimte een passende oplossing

Een plafond is niet iets wat u dagelijks aanschaft, u wilt er jarenlang plezier en gemak van hebben. Daarom vinden wij het belangrijk dat u een goede keuze kunt maken op basis van volledige informatie én een eerlijk advies. Uw plafond is een sfeerbepalend onderdeel van het interieur. Daarom is het zeker de moeite waard om er voldoende aandacht aan te schenken.

Gratis inmeten
Wij luisteren eerst en stellen u de benodigde vragen om tot een persoonlijk advies op maat te komen. Wanneer u kiest voor een Luxalon lamellenplafond of een Ciling spanplafond, komen wij de ruimte gratis* bij u inmeten. Het materiaal wordt precies op maat voor u besteld en gefabriceerd. Zo voorkomt u onnodig afval en overbodige kosten. En dat is wel zo prettig. (*binnen een straal van 40 km rondom Woerden).

Optimaal comfort
Bij een systeemplafond is het belangrijk goed te kijken naar de eisen die gesteld worden door de functie van de ruimte. Hoe, door wie en waarvoor gaat de ruimte gebruikt worden? Dat klinkt logisch, maar het kan soms lastig zijn dit te koppelen aan het meest geschikte product. Voor ons is dit dagelijkse kost en wij helpen u hier dan ook graag bij. Een verlichtingsplan kan ook opgesteld worden.

Geluidsabsorptie
De akoestische panelen kunnen per bepaalde afmeting een bepaalde hoeveelheid geluid absorberen. Hier gaat wat rekenwerk aan vooraf. Daarom is het voor een optimaal effect ook hier van groot belang om een advies op maat te krijgen.

Al onze producten zijn uitermate geschikt bij nieuwbouwprojecten en verbouw- en renovatieklussen.