Bij Studio Campo barst het van de creativiteit. Het bedrijf barstte na jarenlang gehuisvest te zijn in het centrum van Woerden dan ook uit zijn voegen. In het nieuwe pand aan de Pelmolenlaan is een passende studio verschenen, met meer werkplekken en creatieve ruimtes. De kenmerkende kleur geel uit de huisstijl van Campo is subtiel doorgevoerd in de inrichting. Dat begint al bij de voordeur. De hoge ontvangsthal met wenteltrap, wc deuren die een verhaal vertellen, de tekening die door een medewerker zelf is gemaakt in de zithoek. Het wordt snel duidelijk. Hier zijn creatieve koppen aan het werk.

Voor de plafonds werd een rustige basis gekozen. In de grote werkruimte is een witte Eurocoustic Tonga tegel toegepast in mat wit systeem. Hierdoor valt het systeem minder op en vormt dit mooi een geheel met de tegels. In de werkruimtes zorgt de zwarte Eurocoustic Tonga tegel in zwart systeem voor een luxe uitstraling.

Leave Comment